banner268

Ceylanpınarı dünyaya tanıtan siyasetçi

Başkan Atilla, “Sayın Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiyedeki tüm AK Partili İl ve ilçe belediye başkanlarını Ankara davet etmesi olumlu bir sürecin başlangıcıdır.Sayın Cumhurbaşkanmızın toplantıda Belediye Başkanlarına yönelik yaptığı konuşma tam bir manifesto niteliğindedir”dedi.

Başkan Atilla,” bu tür toplantıların AK Parti açısından önemi çok büyüktür,çünkü belediyeciliğin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere tecrübelerini aktardı.Önemli uyarılarda bulunarak yol haritamızı belirledi.Belediye Başkanlarından istediğini net bir şekilde ortaya koyarak “heykelimi yapmayın, siz belediye başkanları olarak halka hizmet edin o zaman gönüllere nakş oluruz” dedi.

2019 seçimlerinin bir milat olduğuna dikkat çeken Cumhubaşkanımız, biz belediye başkanlarının halkla iç içe olmamız gerektiğini vurguladı. 2019 seçimlerinin ülkenin kaderinin yeniden yazılacağı tarih olacağını biliyoruz. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız emir ve direktifler doğrultusunda gece gündüz demden bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Ceylanpınarlı hemşehrilerimizin emir ve hizmetinde olacağız.

Başkan Atilla,bu tür toplantıların en az ayda bir veya iki ayda bir yapılmasını gerektiğini vurgularken, böylece il ve ilçemizin sorunlarını ilgili makamlara iletmiş oluyoruz. “Dün de başta Büyükşehir belediye başkanı ve ilçe başkanları olmak üzere Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba önderliginde Şanlıurfamızın yatırım projelerini ve sorunlarını masaya yatırdık inanıyorum ki bu ekip, bu kadro Şanlıurfanın sorunlarının üstesinden gelecek kabiliyet ve liyakata sahiptir” dedi.

Özellikle a haber de çıktığı proğramlarla adından ülke genelinde söz ettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ceylanpınar ziyaretinde “kardeşim”diye hitap ettiği Menderes Atilla’ya AK Parti Genel Merkezinde de ilginin büyük olduğu gözledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269