banner268

Başkan Kaya "bayrama ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz"

Hak Teala’nın bizlere bahşettiği nimetlerin kadrini daha da iyi anladığımız, Kuran-ı Kerim’in nail olmaya başladığı Kadir Gecesi’ni de içinde barındıran Ramazan, tüm Müslümanlar için gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir aydır. İnşallah ibadetlerimizi layık-i vecih ile yerine getirebilmişizdir. 

Salgın dolayısı ile, ibadetlerimizi tıpkı Ramazan boyunca olduğu gibi bayramda da camii cemaatinden uzak eda edeceğiz. Her bayramda birlikte olduğumuz büyüklerimizden uzak kalacağız. Bayram sevincini çocuklarımıza sarılarak geçiremeyeceğiz. Ancak kuşkusuz ki bu süreç, tevekkülün manasını çok daha iyi idrak ettiğimiz bir iklim de yaratmıştır. Koronavirüs ile mücadelede ülke çapında alınan önlemler ile vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyet, salgının yayılımını minimuma indirmiş ve salgının sonlanması noktasında umutlarımızı yeşertmiştir. Yüce Allah’ın takdiriyle bu musibet elbet atlatılacaktır. Bu sene geçirdiğimiz Ramazan ayı ve kavuştuğumuz bayram, birbirimize karşı gösterdiğimiz saygı, tevekkül içindeki mücadelemiz ve devletimizin vatandaşına olan muhabbeti ile bir ömür boyunca hatırlanacaktır. 

 Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim. 

Anahtar Kelimeler:
BayramŞUTBMehmet Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17