banner268

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdüründen Bilgilendirme Toplantısı

Basın mensuplarına Şanlıurfa’nın eğitimi ile ilgili kapsamlı bir sunumda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilinde şehrimize sahip çıkarak öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmeleri için her kesimin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Yaptığı konuşmada Devletin Şanlıurfa’ya pozitif ayrımcılıkla yaklaştığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, desteklerinden ötürü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür etti.

Eğitimde güncel sorunlar olan taşımalı eğitim, inşaat emlak, sosyal projeler, kampüs projesi, mesleki eğitim, tarım işçiliği ve Suriyeli öğrencilerin durumu konularında katılımcıları bilgilendiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, basın mensuplarının yönelttiği soruları cevaplayarak, çözüm önerileri ve yapılması istenenleri not aldı. Toplantı Basın Mensuplarıyla birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Mebşanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17