banner268

Necat-ül Hayriye ve Said Derneği yetkilileri Milli Eğitim'de.

Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli çocukların eğitime entegrasyonu çerçevesinde fikir alış verişinde bulunmak maksadıyla gerçekleştirilen ziyarette dernek yetkilileri, Şanlıurfa’da İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Suriyelilerin eğitimi konusunda verilen desteğin haricinde Suriyeli girişimciler olarak gereken desteği vermek istediklerini belirttiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Ülkemizde misafir Suriyelilerin eğitimi konusunda Devlet olarak gerekenlerin yapıldığını, bu konuda Suriyeli girişimcilerin, derneklerin desteklerinin de kendilerini memnun ettiğini belirterek teşekkür etti.

Ülkelerindeki savaş sebebiyle Şanlıurfa’da yaşamak ve eğitimine devam etmek mecburiyetinde kalan Suriyelilere gösterilen devlet şefkati ve insani yardımlardan dolayı, dernek yöneticileri tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’na teşekkür plaketi taktim ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMülteci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17