banner268

‘’1915 Çanakkale Savaşı’’ Ruhu Kitaplara Yansıdı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan kitap dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Şekeroğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri okullardan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kitap dağıtım töreninde öğrencilere hitaben bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Şekeroğlu ile Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlerimizin geçmişlerini iyi tanıyıp anlamasını ve geleceğe daha sağlam adımlar atarak yürümeleri gayesini taşıdıklarını belirterek öğrencilerden ülkemiz ve bayrağımız için başarılı bir nesil olacaklarının sözünü aldılar.

Her yıl 18 Mart tarihinde kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferinin bu yıl ki 103. Kutlamalarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliliye Belediyesi iş birliğiyle 8. Sınıf öğrencileri arasında Çanakkale Savaşları konulu bilgi yarışması düzenlenecek. '' 1915 Çanakkale Savaşı'' isimli kitabın yarışma öncesi öğrencilere hediye edilmiş olması yarışmalara katılacak öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Yapılacak bilgi yarışması sonrası dereceye giren öğrencilerin Çanakkale gezisi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Mebşanlıurfaçanakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17