banner268

sigorta acenteleri sıra gecesinde bir araya geldi.

Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Yönetim Kurulu üyeleri , Sigorta Acenteleri İşveren Sendikası (SAİS) Yönetim Kurulu üyeleri , Mardin ,Diyarbakır, Osmaniye,Adana Mersin, Gaziantep illerinden Sigorta Acenteleri dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile  Şanlıurfa il genelindeki acentelerin katıldığı gecede yoğun iş temposu ve sektörde yaşanan olumsuz gelişmeleri biran olsun unutmak adına katılımcılar doyasıya eglendi.

Şanlıurfa Sigorta Acenteleri Başkanı Nihat Fırathan gece ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

" Geçtiğimiz günlerde dernegimizin olağan genel kurulunu yapmıştık yeni yonetimimizle beraber bizleri tekrar bu göreve layık gören tüm acente arkadaşlarımıza teşekkür etmek  vede sektör üzerinde sürekli yaşanan olumsuz gelişmeleri biran olsun unutturmak adina böyle bir gece düzenledik. Gecemize sadece Şanlıurfa il ve ilçelerindeki acenteleri değil ilimize yakın olan çevre iller başta olmak üzere birçok ilden sigorta dernekleri ve acentelerini davet ettik. Bizi kırmayıp gecemize katılan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz zamanımızı mesleğin gelecekte karşılaşacağı olumsuzluklara karşı da aynı duruş ve tavır içinde sergileyip bertaraf edecegimize inanıyorum."

Şursad derneğinin gecesinde hüzünlü anlarda yaşandı. Geleneksel sıra gecesi etkinliklerinde söz alan ve herkesin "kartalım ne yapsın" sloganıyla tanıdığı acentelerin abisi pozisyonunda olan ve geçtiğimiz günlerde ani kalp kriziyle yasamini yitiren Mehmet Kartal'ın yeri boş kalması acenteleri hüzünlendirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSıra Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269