banner268

Yılmaz "Şanlıurfaspor kapatılmak istendi"

Şanlıurfaspor kapatılmak istendi hemde kulüp Bşk'nı olarak bilgim olmadan toplantı organize edildi.Son anda müdahil olamam'lâ birlikte bir süre rafa kaldırdılar.Çok uğraştılar yeni takımı alacak arkadaş yönetim devam ettikçe olmaz dediler.

İlk hamle Şanlıurfaspor'un borcunu kat fazlası ile yüksek beyinlere empoze etmeye çalıştılar. Sonra bana karşı itibarsızlaştırma ve karalama kampanyası başlatılar. Yönetimi tehdit edip istifa zorlandılar. Futbolculara paylaşım yaptırdılar.

Çalışanları İşi bırakmaya zorlandılar içinde belediye çalışmaları dahil olmak üzere Belediyelerde maaş alan ama Şanlıurfaspor' da görevlendirilen bütün çalışanları tehditlerle işten ayrılmaları söylendi. Her yıl 5.ayda takım otobüsü hazırken 8.aydayız ortada otobüs yok.

Yönetim istifa etsin diye basın baskı yapmaya başladı ve asılsız haberler yapıldı. Bizlerin haberi olmadan seçilmiş bir yönetimi devirmeye yönelik kayum atansı diye baskı yapıldı kayum olarak sözde basın mensubu 4 kişi teklif verdi B.belediye başkanına

Şanlıurfaspor ile ilgili hiç iyi haber yapılmayacak denildi ve öylede oldu kamuoyuna yalan yanlış haberler empoze edildi. Biz hiç bir haber yapamaz hale geldik çünkü Ş.urfaspor ile ilgili basın açıklaması yapacağız dediğimizde hep bir engel oluştu.

Şanlıurfaspor memleket takımı dediğimizde hiç bir basın herhangi bir bedel talep etmezdi ne yazık ki son zamanlarda basın doğru paylaşım yapmadığından biz bedel karşılığında 3 tv kanallarında canlı yayında sorulan sorulara cevap verdik ama yine eksik bir şeyler oluştu.

Biz Şanlıurfapor'un geleceği için kendi itibarımı, işimi,ailemi ve madiyatımı bir yere bırakıp yeterki urfaspor yok olmasın diye çalışırken baskı yapılıp Şanlıurfaspor kapatılması için ellerinden geleni yaptılar. Taraftarlara baskı ile istifa paylaşımı yaptırdılar.

Şanlıurfaspor;50 yıldır Belediye,STK'lar,Valilik,Esnaf ve tüm işadamları ile geçimini sağladı onun için de 1. adım B.B.Bşk'nın atması ile başlayacak destekler hani kapıyı çaldım ise ilk Z.Abidin Beyazgül bey adım atsın biz arkasından geliriz denildi. Onun için haydi Başkanım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17