banner268

urfagap.com'dan Şampiyon Hoca'ya Destek

Hocalık kariyerine Bağlarbaşı kahramanspor’da başlayan genç teknik adam burada U-19 takımını şampiyon yaptı. Bu yıl bölgesel amatör lig ekiplerinden 11 NİSANSPOR alt yapı teknik sorumluluğunu yapan ve burada da U-16 ve U-19 takımlarını şampiyon yaparak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Son olarak 11 NİSANSPOR Alt yapı teknik soorumlusu MESUT CAN YILMAZ’ın hakkında çıkan Bir maçta Siverek Belediyespor sporcularını darp etti idaası Gerçeği yansıtmamakta olup,bu genç ve başarılı kardeşimizin başarısına gölge düşürmekten başka birşey olmadığı anlaşılmıştır.

Aynı gün içerisinde Siverek Belediyespor Kulübüde  MESUT CAN YILMAZ’a sahip çıkarak Siverek Belediyespor futbolcularına her hangi bir darp söz konusu olmadığını tamamen iftira olduğunu kamuoyuna duyurup MESUT CAN YILMAZ’a bu iftira’yı atanları’da kınamıştır.

Gittiği her takımın menfaatlerini her zaman ön planda tutan, takımını sahiplenen,sporcularını sahiplenen ve böylece başarıdan başarıya koşan ve önümüzde ki yıllar da hiç şüphe yok ki daha iyi yerlerde göreceğimiz Başarılı Teknik direktör ve öz evladımız MESUT CAN YILMAZ’a Urfagap.com olarak her zaman destek olduğumuzu birkez daha belirtmek isteriz.

URFA BU ÖZ EVLADIMIZIN KIYMETİNİ BİLMELİ...

Anahtar Kelimeler:
SporMesut CanYılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17