banner268

Tatlı,MHK'da Büyük Başarı Gösterdi.

Süper Lig hakemliği yaptığı dönemde amatör küme maçları yöneten Muhittin Gürses ve Şahan Yılmaz'ı basamak basamak terfi ettirip Süper Lig yardımcı hakem olmalarını sağlayan Serdar Tatlı, göreve gelmeden önce Şanlıurfa hakemliği ve bölge hakemliği adete üvey evlat muamelesi görüyordu.

Şanlıurfa hakemliği ilk darbeyi 2015 yılında Kuddusi Müftüoğlu döneminde aldı. O dönemin MHK"sı tarafından Süper Lig yardımcı hakemi Mühittin Gürses,amatör kümeye düşürüldü. Serdar Tatlı, göreve gelmeden önce Şanlıurfa'da bir 1Lig yardımcı hakemi, 2 üçüncü lig yardımcı hakemi mevcuttu.

Yusuf Namoğlu'nun başkanlığında MHK'da üç yıl görev yapan Serdar Tatlı, Şanlıurfa'da iki 1.Lig yardımcı hakemi 1 B klasman hakemi, 1 B Klasman yardımcı hakemi, 1 C klasman hakemi, 3 C klasman yardımcı hakemi, 5 bölgesel hakem ve 6 bölgesel yardımcı hakemi kazandırdı...

Tatlı, ayrıca 2 olan klasman gözlemci sayısını 4'e bölgesel gözlemci sayısını ise 2'den 3'e çıkardı.

Serdar Tatlı Şanlıurfa"nın yansıra doğu bölgelerine de el atarak, yıllarca hakemi olmayan Bingöl, Mardin, Batman,Bitlis ve Van'da hakem ve yardımcı hakem alarak bölge hakemliğini adından söz ettiren bir noktaya getirdi...

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMhkSerdar Tatlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17