banner268

Şanlıurfaspor Deplasmanda Galip

ürkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ikinci devrenin ilk maçında Fethiyespor ile karşılaştı.

Muğla Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Cihan Aydın yönetirken, Çağlar Mehmet Uludağ ve Cankut Gönenç yardımcılık görevlerini üstlendi. 

Şanlıurfaspor'un ilk 11'i: Ömer Kahveci, Samet Akaydın, Aykut Akgün, Mehmet Taşçı, Deniz Çevik, Halil Köçer, Harun Aydın, Oğuzhan Türk, Ömer Bozan, Sercan Kaya ve Can Erdem 

Yedekler: Yasin Davus, Onur Demir, Emre Özkan, Fevzi Özkan, Benhur Keser, Feridun Kıroğlu, Halil İbrahim Tuna

İlk yarıya hızlı ataklarla başlayan sarı yeşilli takım, 8. dakikada Sercan Kaya'nın fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçti. Ataklarını artıran Urfaspor'dan hız kesmeden ikinci gol geldi. Sercan Kaya 13. dakikada ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkardı. 

Dakika 36'da Urfasporlu Deniz Çevik  ve dakika 46'da Halil Köçer sarı kart gören isimler oldu. 

Dakika 44'de Teknik Direktör Ali Tandoğan oyuncu değişikliği ile maça müdahale etti. Harun Aydın çıktı ve yerine Fevzi Özkan oyuna dahil oldu.

İlk yarının son dakikalarında karşı atağa geçen Fethiyespor, Yakup Ramazan Zorlu'nun golüyle farkı 1'e indirdi. 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi gelmeyince maç ilk yarı 2-1 Urfaspor üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla Şanlıurfaspor 35 puanla 3. sıraya yükselirken, lider Tuzlaspor ile olan puan farkını maç fazlasıyla 3'e indirdi. Fethiyespor ise 15 puanla 16. sırada yer almaya devam etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfasporFethiyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17