banner268

Kıran'dan Şanlıurfaspor için Kurtuluş Reçetesi!

Kıran açıklamasında;

“Günümüzde futbol takımların endüstriyel bir yapıda kurumsallaşarak bir holding bir şirket anlayışı ile yönetilmesi gerekmektedir.Bir şehri temsil eden futbol takımı birilerinin egosunu tatmin etmek amacıyla yönetilemez.Şanlıurfaspor’un da bu anlayış ile geçici pansumanlarla tedavi edilemeyeceği apaçık ortadadır.

Şanlıurfaspor’un özlenen ve beklenen çizgiye gelebilmesi için şahıslara değil, kurumsal bir yapıya kavuşturularak kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve projeler üretmesi gerekmektedir.

Bunun için başta Şanlıurfa Ticaret Odası,Şanlıurfa Ticaret Borsası ve diğer STK’ları içersine alacak bir yönetim biçimi oluşturulmalıdır.

Şanlıurfa’daki ekonomiye yön veren Sivil Toplum Örgütleri üyeleri ile birlikte 20-30 bin kişiyi temsil etmektedir. Bu kuruluşlardaki üyeler Şanlıurfaspor delegesi yapıldığında ortaya çıkacak tabloda tüm Şanlıurfalıların takıma sahip çıkması demektir.

Ben inanıyorum ki başta Şanlıurfa sevdalısı Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba böylesine bir oluşumu ve projesyi hayata geçirerek Şanlıurfaspor’un makus talihini yenecektir.

Böylece Şanlıurfaspor kimsenin arka bahçesi olmadan, şeffaf, katılımcı bir anlayışla ve yönetimle kısa zamanda özlenen başarıyı yakalayacaktır aksi taktirde Şanlıurfaspor birileri için basamak tahtası olmaya devam edecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanlıurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17