banner262

ÇOCUKLARIN BU YAZ ADRESİ HALİLİYE BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI OLACAK

Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan yüzme kursları başladı. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde başlatılan kurslar ile çocuklar, profesyonel hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre seanslar halinde yürütülen yüzme kursunda çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Eğitmenler çocuklara yüzmenin temel kurallarını öğretirken, suda panik yaşamamaları için yapılması gerekenleri aktarıyor.

Yüzme kursunun başlamasıyla ilk seanslar çocuklar tarafından dolup taşarken, bu yaz yüzmeyi öğreneceklerini ve tatili Belediye bünyesindeki kurslara gelerek değerlendireceklerini ifade eden çocuklar, Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yüzme kursu için kayıtların devam ettiği ve Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinden alındığı kaydedildi. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibata geçebileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17