banner268

Bir Vali Düşünün ki!

Bir Vali düşünün ki;milletin sevinci ile sevinen,milletin derdi ile dertlenen.

Bir Vali düşünün ki;göreve geleli daha iki yılı doldurmamışken sanki 40 yıllık Şanlıurfa'lı gibi,memleketin hassasiyetlerini gözeten.

Bir Vali düşünün ki;Kah hastahanelerde hasta ziyaretlerinde,kah gecenin bir vakti ucra bir mahalle de kimsesizin sesi,çaresi,umudu.

Bir Vali düşünün ki;Mülki idaresini üstlendiği şehrin kalkınması için yeri geldiğinde bir sivil toplum örgütü gibi çalışan,yeri geldiğinde bu memleketin marka değeri olan Şanlıurfaspor'u bir taraftar gibi destekleyen,yeri geldiğinde şehrin tanıtımı için,turizmin canlanması için,ekonominin çarklarının dönmesi için iç ve dış yatırımcıyı Şanlıurfa'ya davet eden.

Bir Vali düşünün ki;Tüm bunları yaparken günün her saatinde halkla iç içe,makam kapsını ardına kadar açık tutan,ortaya koyduğu devlet adamı profili ile MİLLETİN VALİSİ olan.

Bir Vali düşünün ki;Devletin gülen yüzüne,şevkatli ellerine yıllarca hasret kalmış bu topraklara yeniden umut olmuş.Devlet-Millet kucaklaşmasını filizlendirmiş.

Ve,bir Vali düşünün ki;Halka hizmeti,Hakka hizmet olarak dustur edinmiş,bu ilkeler doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeden bu memleketin makus talihini değiştirmek için sağlığını bile hiçe saymış.

Evet.Biz yıllardır Şanlıurfa sahipsiz derdik.Ama artık Şanlıurfa'nın Urfalıyı Urfalıdan fazla düşünen yani bu şehrin üzerinde yaşayan milleti,bu çorak toprakların yeniden bereketli topraklara dönüşmesi için sabahın ilk ışıklarından gecenin zifiri karanlığına kadar çalışan MİLLETİN VALİSİ var.

Bu Vali'nin adı Abdullah Erin'dir.

Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım.Bize böylesine yüreği vatan,hizmet ve millet aşkı ile dolu bir idareci gönderdiğiniz için.

Ve hakkınızı helal edin Sayın Erin.

Bu memleketin sorunları ile uğraşmaktan sizi boyun fıtığı ettiğimiz için.

Hakkınızı helal edin Erin Ailesi.Memleketin sorunlarından zaman bulup sizlere yani ailesine zaman ayırmasına fırsat vermediğimiz için.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269