banner268

Kendilerini Polis Olarak Tanıtıp Girdikleri Evi Soydular

Harran'da 3 şahıs, Suriye uyruklu Firdevs E.'nin evine giderek polis olduklarını ve evde arama yapacaklarını söyledi. Evdeki altın ve paraları isteyen şahıslar, kadının kendilerine teslim ettiği 800 lirayla bir adet altın bileziği alarak kırmızı bir araçla olay yerinden kaçtı.


Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna'nın talimatıyla harekete geçen polis ekipleri 10 güvenlik kamerasıyla plaka tanıma sistemi kayıtlarını inceledi. Şahısların kullandığı aracın plakasını tespit eden polisler, olaya karıştığı tespit edilen B.T. isimli şahsı Akçakalde'de, N.Ç. ve M.Ç. adlı kişileri ise Harran ilçesinde yakalamayı başardı. Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramada dijital materyaller de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269