banner268

İstanbul Merkezli Operasyon.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığ ekipleri Silivri'de yaşayan M.A.'nın, kendisini telefonla arayıp cumhuriyet savcısı olarak tanıtan kişilerce dolandırıldığını belirtmesi üzerine operasyon başlattı.Dolandıcının son telefonunda  M.A.'nın yanında jandarma da vardı.Dolandırıcı para istediği yaşlı adamdan kendisi için dua da istedi.

Jandarma ekipleri daha önce M.A.'dan 150 bin ve 70 bin lira alan şebekeyi takibe başladı. Üçüncü kez para almaya gelen şebekenin "eldenci" olarak tabir eden üyesi F.A. suçüstü yakalandı. F.A'nın ifadesi doğrultusuda yapılan operasyonlarda şebeke lideri A.D.Şanlıurfa'da gözaltına alındı. Şebekenin diğer üyeleri M.B., M.A., S.K., H.G., B.B. ve F.A da İstanbul'da yakalandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIstanbul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17