banner268

İntizar Kıran'ın Kanatları Altında.

Ünlü sanatçı İntizar'a karşı başlatılan linç kampanyası sonrası Uluslararası İş Adamı VİP Araçlar Platformu Genel Başkanı Ahmet Kıran , İntizar hakkında basında yer alan yalan yanlış haberlere tepki olarak aslen Bingöl'lü olan sanatçıya sahip çıktı.

Kıaran,İntizar'ın gerek sesi gerek se hanımefendiliği ile tam bir star olduğunu,bunu çekemeyen bazı çevrelerce magazin programlarında İntizar'la ilgili aslı astarı olmayan haberler yapılmasını akıl tutulmasından başka bir şey olmadığını söyledi.

Kıran bu değerli hemşehrimize sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Ahmet Kıran'ın girişimleri neticesinde ünlü sanatçı İntizar'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'un en gözde mekanlarından Günay'da sahne alacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17