banner268

Fakıbaba,"Her Yeni Yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin bir habercisidir"

Acısı-tatlısı, sevinci-hüznüyle bir yılı daha geride bıraktıklarını ifade eden Fakıbaba, Türkiye ve Şanlıurfa adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandıklarını 2019 yılını hep birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

AK Parti'nin son dönemde yaşanan kirli oyunlara rağmen 2019 yılında küresel güçlerin karşı çıktığı ve tüm dünyanın dikkatle izlediği bir parti olmaya devam edeceklerini  de vurgulayan Fakıbaba, şöyle devam etti:

"Kardeşlik hukukuyla yazılmış tarihimiz, geleceğini de yine kardeşlik hukuku üzerinden şekillendirecektir. Bu kardeşliğimize kirli siyasetleriyle leke sürmek isteyen, kalplerine husumetin ve fitnenin karanlığı çökmüş şer odakları, milletimizin kardeşliği ve birlik ve beraberliği karşısında eriyip gideceklerdir.

Milletimiz, tarih boyunca her türlü badireyi aşmış, her türlü nifak girişimine karşı tek vücut olarak karşı durmuştur. Yaşanan acılardan ders alarak, dostunu ve düşmanını birbirinden çok iyi ayırt ederek, acıların ve dertlerin üzerine umudu inşa etmeyi her zaman başarmıştır.

2019 yılının kardeşliğin egemen olduğu; sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, barış, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma halinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılın getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği bir yıl olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi Cenab-ı Hak'tan diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269