banner268

Elazığ Belediyesi "sizlerin sağlığı için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz..."

Çalışmalar kapsamındavatandaşlar tarafından yoğun kullanılan alanlar önce buharlı araçlar ve özel solüsyonlarla yıkanıyor, ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından başlattıkları hijyen ve dezenfekte çalışmaları doğrultusunda İzeetpaşa Camii çevresi, şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi Caddesi ve Bankalar Caddesi’nde özel solüsyonlarla temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından hijyen sağlanan alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. 

Öte yandan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından toplu ulaşım araçları, cadde ve sokaklar, meydanlar, parklar, otobüs durakları ile kurum ve kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarına da aralıksız devam ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
BelediyeElazığ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269