banner268

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kentin Sokaklarını Şenlendirdi

Ülkemizde 81 ilde Ramazan Bayramı dahil olmak üzere Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, müzik otobüsü vatandaşlara moral verip sokakları şenlendirdi. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı müzisyenlerin Türkçe, Kürtçe ve Zazaca seslendirdiği şarkılara vatandaşlar evlerinin balkon ile pencerelerine çıkarak yoğun ilgi gösterdi. Merkez ilçelerin sokaklarını gezen müzik otobüsünden yankılanan şarkılara vatandaşlarda eşlik ederek evlerinde halaylar çekti.

Güzeloğlu’nun bayram mesajı halka ulaştırıldı

Oldukça neşeli ve renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte müzisyenler, üstü açık ve süslenmiş 2 katlı müzik otobüsünden Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu’nun Ramazan Bayramı mesajını okuyarak vatandaşlara ulaştırdı.

Öğle saatlerinde Yenişehir ilçesinde başlayan otobüsten canlı müzik etkinliği sırasıyla Sur, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinin sokaklarının gezilmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirDiyarbakır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269