banner268

Beyazgül,"beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir"

Beyazgül mesajında, geride bıraktığımız 2018 yılının ülkemiz ve dünya açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirterek şunları söyledi:
" Geçtiğimiz yıl ekonomik sorunlarını aşmak için yoğun çaba gösteren Türkiye, vatandaşlarının temel hak ve özgürlüklerini geliştirmek doğrultusunda köklü adımlar atarak, çağdaş dünyayla bütünleşme sürecinde de önemli ilerlemeler sağlamıştır.
Türkiye, geride kalan 2018 yılında, bölgesinde ve dünyada barış ve istikrar öğesi olarak gelişmesini sürdürmüş, kıvanç duyduğumuz atılım ve başarılarıyla, gurur verici düzeye ulaşmıştır.
Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye'de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Milletçe birbirimizi sevmemiz, birbirimize kardeşçe yaklaşmamız, dayanışma içinde olmamız, görevimizi, işimizi daha iyi yapmamız, çok çalışmamız halinde güçlü, ileri ve mutlu bir Türkiye hedefine daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum.
Her takvim yılı yeni bir başlangıçtır. Yeni takvim yılının insanlık âlemine, İslam âlemine, milletimize, ülkemize, barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah?tan temenni ederim.
2019 yılının Şanlıurfa'mıza, ülkemize ve Dünya'ya barış ve esenlik, tüm insanlara başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269