banner268

Batman Valisi Şahin,spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu

Belediye Spor İşleri Müdürü Burak Eren, 2020-2021 yılı içerisinde yapılacak ve yapılması planlanan sportif faaliyet ve etkinlikler hakkında Başkan Vekili Şahin’e sunum yaptı.

Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu sunumda; antrenörlerin durumu, tesiste bulunan sportif aktivite alanlarının fiziki şartları ve kurumlarla yapılacak koordineli çalışmalar hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmede bulunan Spor İşleri Müdürü, Batmanlı gençlerin sportif alanda dilek ve taleplerinin bulunduğunu Başkan Vekili Şahin’e iletti.

Batman Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını ifade eden Belediye Başkan Vekili Şahin, yapılacak değerlendirmenin ardından gençlerin taleplerine olumlu yönde yanıt verilmesi için yetkililere talimat verdi.

Brifing sunumunun ardından Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Şahin ve beraberindekiler, belediyemiz bünyesinde hizmet verecek sportif alanların amacına uygun hale getirilerek hizmete alınmasını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BatmanHulusi şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17