banner268

Batman'da 19 Mayıs Coşkusu

Bu yıl koronavirüs salgını önlemleri nedeni ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı stadlar yerine evlerde kutlanırken, bundan 101 yıl önce 19 Mayıs günü Samsun'a ayak basarak İstiklal Mücadelesinin ilk kıvılcımını yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm askerlerimizi yad etmek amacıyla Cumhurbaşkanının çağrısı ve katılımıyla saat 19:19’da tüm yurtta olduğu gibi Batman şehir stadyumu aydınlatılarak aynı anda “İstiklal Marşı okundu.

Batman Valisi Hulusi ŞAHİN, AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Türbin Devreye alınma töreni nedeni ile İlimize gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Fatih METİN ve Mustafa AKSU, AK Parti İl Başkanı Akif GÜR ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir TPAO Bölge Müdürlüğünde, Vali Şahin'in Eşi Ebru ŞAHİN ve konutta görevli personel Valilik konutunda, Valilik personeli Valilik bahçesinde, emniyet ve jandarma personeli görev yerlerinde, belediye personeli belediye başkanlığı hizmet binasında, kamu kurum ve kuruluş personeli kurumlarında, tüm vatandaşlar ise balkonlarda Al Bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı coşkuyla okudular.

Anahtar Kelimeler:
19 MayısBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269