banner268

Batman Alo Tevşo Pazarı Açılışa Hazır.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Gülistan Caddesi, Alo Tevşo Semt Pazarı, Elma Sokağında Zabıta Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Alo Tevşo Semt Pazarını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkan Vekili Şahin, Alo Tevşo semt pazarının açılışa hazır olduğunu ve yakında kura çekimi yapılacağını ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan, Zabıta, İşletme ve İştirakler, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlerinin de eşlik ettiği incelemelerde, vatandaşların yanı sıra esnafın dilek ve taleplerini tek tek not aldıran Başkan Vekili Şahin, esnaf ve vatandaşların talebi üzerine Alo Tevşo Semt Pazarı ve civarının temizlenmesi için talimat verdi

Anahtar Kelimeler:
BelediyeBatman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269