banner268

BAŞKAN EKİNCİ HASTA VE HASTA YAKINLARINI ZİAYRET ETTİ

Başkan Salih Ekinci, Cuma namazı sonrası Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, polikliniklerde yatan hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. 


Hasta ziyaretinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hastane personelleri, hasta ve yakınları ile sohbet etti, hastalara moral verdi. 


Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ekinci,“Bu tür ziyaretler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz, hem de hayır dualarını alıyoruz.

Bizler, halkının derdini kendine dert edinmiş bir liderin temsilcileriyiz. Bizler, yaşlıların, hastaların ve kimsesizlerin yanındayız.

Vatandaşlarımızın yanında olduğumuz her an, bizim için en kıymetli ve en değerli andır. Devletimiz güçlü, milletimiz feraset sahibi, yardımlaşmayı seven bir toplumuz. Rabbim hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar versin, yakınlarına sabır ve kolaylık versin” dedi.


Hasta ve hasta yakınları ise, ziyaretten ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269