banner268

Adana'da denetimler Vali Elban önderliğinde yürütülüyor.

Covid-19 tedbirleri kapsamında ''Sağlık İçin, Hepimiz İçin'' sloganıyla, Vali Süleyman Elban önderliğinde Adana ve ilçelerinde iş yerleri ve kamuya açık alanlarda denetimler yapıldı. 

Kozan Yolu Caddesindeki denetimde iş yerlerini ziyaret ederek işletmecilere ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Vali Elban,  “Koronavirüs tehdidini en aza indirmek amacıyla kamuoyunun daha da bilinçlenmesini sağlamak için denetimler gerçekleştiriyoruz.” dedi. 

Halk ve belediye otobüslerinde de incelemede bulunan Vali Elban,  şoför ve yolculardan alınan tedbirlere uymalarını istedi.
Denetim sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Elban,  günün her saatinde kolluk kuvvetleriyle denetimlerin devam edeceğini söyledi.
Kentteki denetimlerde ceza oranlarının arttığını belirten Elban, "Biz istiyoruz ki hiç kimse hastalanmasın bu hastalığa yakalanmasın. Sağlık ekiplerimiz her türlü tedbirleri alıyorlar. Vatandaşları maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uymaları ve dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarıyoruz." diye konuştu.

Denetimlerde Vali Süleyman Elban’a Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ile İl Emniyet Müdürü Doğan İnci eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
DenetimAdana
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17