banner268

Siirt Valisi Atik, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kentin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Atik, bir kafede düzenlenen toplantıda, hava ve kara yolu ulaşımı, Siirt İl Özel İdarespor'un gidişatı, tefecilik, uyuşturucuyla mücadele, Tekstil Kent, Siirt Arkeoloji Müzesi eğitim ve araştırma Hastanesi'nin yapımına yönelik basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Siirt Havaalanının uçuşlara sorunsuz hale getirilmesi için pistin yönünün kaydırılacağını belirten Vali Atik. "Geçen yıl hizmete açılan hava alanımızı uçuşlara daha uygun hale getirmek için en küçük ihtimalleri de değerlendiriyoruz. Hava alanı, pist yönünün kaydırmasıyla uçuşlara daha uygun hale getirildikten sonra terminal binası yenileme ihalesi yapılacak. Ayrıca, Ilısu barajı altında kalan köylerin ulaşımını rahatlatmak için köprü yapılması için tüm olanakları değerlendiriyoruz. Eğitim ve araştırma hastanesinin ilimizin hatta bölgemizin sağlık alanındaki eksikliği giderecek." dedi.

Siirt Özel İdarespor'a devletin tek bir kuruşunun harcanmadığını dile getiren Vali Atik, tamamı Siirtli iş çevresi ve sponsorlardan karşılanan bütçeyle oluşturulan takıma kurumsal bir kimlik kazandırdıklarını, ilimizdeki çocuk ve gençleri 2. etap altyapı tesisleriyle Türk futboluna kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Tefecilik ve uyuşturucuyla mücadelenin kararlıkla devam ettiğini Kaydeden Vali Atik, Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil Kent ve Siirt Arkeoloji Müzesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Toplantı, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAli Fuat Atik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17