banner268

Milletvekili Özyavuz "Yolumuzda değil, yolundayız BAŞBUĞ'um"

ÖZYAVUZ'dan Başbuğ'u Anma Mesajı;

Aziz Türk milletinin yetiştirdiği büyük devlet adamı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin asil bir komutanı, Türk milliyetçilerinin önderi, Türk Dünyası'nın lideri, ülkücülerin son Başbuğu Ulu Türk Alparslan TÜRKEŞ Bey'in ebedi istirahatine yolculuğunun 23.Sene-i devriyesinde yüreklerimizde duyduğumuz hazin bir acının müteessiri ve onun dava arkadaşları olarak tüm dünyaya beyan ederiz:

Tıpkı karanlık bir tünelin sonundaki o nurani ışık kadar parlak olan 9 IŞIK'ın aydınlattığı bu kutlu yolda, emanetinin bekçileri olarak biz ve dahi sizden bayrağı teslim aldığı günden bu yana sadakatinden kat'a ödün vermemiş, dönenlerden, satanlardan ve kaçanlardan olmamış, canı pahasına mücadelesine devam eden liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ BEY ile beraber buradayız, kendi evimizde, kendi partimizde, ilk göz ağrımız, son dayanağımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Türk milletinin hizmetindeyiz. And olsun ki yılmayacak, yıkılmayacak, başarıya erişeceğiz. Yolumuzda değil, yolundayız BAŞBUĞ'um.

Anahtar Kelimeler:
MhpIbrahim özyavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17