banner268

Emniyet Genel Müdürü Aktaş,Elazığ’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret süresince kendilerine, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Hasan Yiğit ve İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan eşlik etti.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Vali Erkaya Yırık’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişi ve görüşmelerde bulundu. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Vali Erkaya Yırık’a teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ardından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek İl Emniyet Müdürü Celal Sel’den yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında brifing alarak incelemelerde bulundu.

Akabinde Elazığ İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet Elazığ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İnan ile bir araya geldi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve Elazığ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İnan’a teşekkür ederek vazifelerinde üstün disiplin, gayret ve fedakarlık gösteren tüm personelimizin başarılarının devamını diledi.

Buradaki ziyaretinin ardından Elazığ Belediyesine geçen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından karşılandı. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ederek fikir alışverişi ve görüşmelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269