banner268

Emniyet Genel Müdürü Aktaş,Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çukurca Çarşısı’na ziyaret etti.

Ziyaret süresince Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a; Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Terörle Mücadele Dairesi Başkan V.Hasan Yiğit, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Seydioğulları, Havacılık Dairesi Başkanı Uygar Elmastaşı, İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan, Hakkari İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Şırnak İl Emniyet Müdürü Emre Başbuğ, Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk eşlik etti.

İlk olarak Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, burada bulunan personelimizle görüşerek İlçe Emniyet Müdürü Fatih Acar’dan yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında brifing aldı.

Akabinde beraberindeki heyet ve karşılama heyeti ile birlikte Çukurca Çarşısı’nı ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş burada esnaf ve vatandaşlarla ile sohbet ederek görüşmelerde bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Acar’a teşekkür ederek başarılı ve özverili çalışmalarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17