banner268

Diyarbakır'da  Zabıta Yeni yıl öncesi iş yerleri denetimlerni  sıklaştırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerde yeni yılda vatandaşların yoğun şekilde rağbet gösterdiği umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta, Sağlık İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlıkları, ilçe belediyelerin zabıta müdürlükleri, Ticaret İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yeni yıl öncesinde umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlerini sıklaşırdı. Merkez ilçelerin tamamında yapılan kontrollerde Zabıta Daire Başkanlığı, fiyat tarifesi, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarını denetledi. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, işyerlerinin hijyen durumunu, mekanda bulunan ve satışı yapılan gıda ürünlerinin üretim ile son kullanma tarihlerini kontrolden geçirdi. Tarihi geçmiş ürünlere bertaraf edilmek üzere tutanakla el konuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, ise işyerlerinde canlı müzik ruhsatları ile gürültü durumlarını denetledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269