banner268

Çin’deki Türk şirketlerinden Büyükelçi Önen’e ziyaret

Çin’deki Türk şirketleri de Büyükelçi A.Emin Önen’i Büyükelçilik konutunda ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verip istişarelerde bulunuyorlar.

Standart Profil Şirketi Finans Müdürü Kemal Tapkan'dan Büyükelçi Önen’e ziyaret

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Çin'de doğrudan yatırımı bulunan Türk şirketlerinden otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Standart Profil Şirketi Finans Müdürü Kemal Tapkan'ı Büyükelçiliğimizde kabul ederek şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Şensi Eyaleti Dış İlişkiler Ofisi GM Yao Hongjuan’dan Büyükelçi Önen’e ziyaret

Büyükelçi Emin Önen daha sonra, Şensi Eyaleti Dış İlişkiler Ofisi GM Yao Hongjuan ve beraberindeki heyeti Büyükelçilikte kabul ederek THY'nin İstanbul-Xi'an seferleri ve İstanbul-Xi'an İpek Yolu tren hattı başta olmak üzere ülkemizin Şensi ile işbirliği konuları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sichuan Eyaleti Dış İlişkiler Ofisi Direktör Yardımcısı Zhang Tao’dan Büyükelçi Önen’e ziyaret

Çin / Pekin Büyükelçimiz Önen, Sichuan Eyaleti Dış İlişkiler Ofisi Direktör Yardımcısı Zhang Tao ve beraberindeki heyeti de Büyükelçiliğimizde kabul ederek Çengdu şehri ile ticaret, yatırım, sivil havacılık ve eğitim alanlarındaki işbirliğimizi ilerletme konusunda istişarelerde bulundu.

Büyükelçimiz A. Emin Önen Çin turizm acentalarının temsilcileriyle

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Emin Önen ayrıca, Türkiye'deki Çin turizm pazarında faaliyet gösteren ve önde gelen turizm acentalarının temsilcileri ile birlikte Büyükelçilikte bir toplantı gerçekleştirerek, sektördeki sorunlar ve çözüm yolları hakkında istişarelerde bulundu.

Büyükelçi Önen, iki ülke ilişkileri konusunda Guangdong TV’ye konuştu

Her geçen gün Türkiye – Çin Halk Cumhuriyeti arasında ekonomik, kültürel, turizm, siyasi gibi birçok alanda işbirliğinin daha çok geliştiğini belirten Büyükelçi Emin Önen, Guangdong TV ile Türkiye Çin ilişkileri üzerine bir röportaj gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
çinEmin önenPekin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269