banner268

Yıldız "zafer AK Partinin olacak”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Hilvan Koordinatörü Abdulkadir Karacabey, Hilvan Belediye Başkanı Aslanali Bayık, ilçe Başkanı Mustafa Cidir ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Hilvan kırsal Mahallelerini ziyaret ederek dua ve destek istiyorlar.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, seçim çalışmalarını son ana kadar devam ettireceklerini belirterek, “Durmak yok yola devam. Tevazu, samimiyet, gayret ile 31 Mart’ta seçim zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

Hilvan Nasreddin, Kadıkent ve Barğaç Mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya gelip sohbet ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Tevazu, samimiyet, gayret ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle Hilvan ilçemizde de zafer AK Partinin olacak” dedi.

Hilvan Belediye Başkan adayımız Aslanali Bayık, Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve İl Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, Hilvan kırsal Mahallelerinde Hemşehrileriyle bir araya gelip sohbet ettiklerini belirten AK Parti Hilvan ilçe Koordinatörü Abdulkadir Karacabey, “Mevcut Belediye Başkanımız ve 31 Mart yerel seçimde Hilvan Belediye Başkan adayımız Aslanali Bayık’la birlikte, ilçe genelinde her gittiğimiz yerde sıcak karşılanıyor ve AK partiye destek olacaklarını belirtiyorlar ki, bu durum bizleri sevindiriyor. Demek ki, 31 Mart akşamı seçim zaferimizi ilan edeceğiz inşaallah” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Hilvan İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte, Hilvan Belediye Başkan adayımız Mustafa Cidir'ın Seçim Bürosunda hemşehrilerimizle bir araya gelip sohbet ettik” diyerek kendilerini yalnız bırakmayan Hilvanlılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17