banner268

Yıldız “Sevdamızı coşkulu mitingle haykıralım”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı ve Urfalılara hitap edeceği mitinge Şanlıurfalı hemşerilerini ve Cumhurbaşkanımızı seven herkesi davet eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı Büyük Şanlıurfa mitingine yoğun katılım beklediğini belirtti.

Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi de bekliyoruz

AK Başkan Yıldız yaptığı çağrısında, “Çok değerli Şanlıurfalı hemşerilerim. 8 Mart Cuma günü Saat 14.00’de Abide Toplama Merkezi yanında, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Büyük Şanlıurfa Mitingine hepinizi davet ediyoruz. 2019 yılını Göbeklitepe Yılı ilan ederek, Şanlıurfa’mıza ve hemşerilerimize olan sevdasını ortaya koyan Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdamızı bir kez daha coşkulu mitingimizle haykıralım. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizi, Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi Büyük Şanlıurfa mitingimize davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17