banner268

Yiğit "Biz bu gidişata dur diyeceğiz"

Seçim çalışmaları kapsamında imam keskin bölgesindeki buğday pazarı esnafını ziyaret eden saadet partisi eyyübiye belediye başkan adayı Halil YİĞİT esnaftan destek istedi.

Bir esnaf bu seçimde saadet partisi altenatif değil çözüm olacağına inandığı söyledi. Başkan adayı Halil YİĞİT büyük bir ekonomik kriz var ama buna çözüm üretmek yerine kriz yok demek krizi daha derinleştiriyor tabi bunlar ulusal sorunlar ama yerelde de eyyübiye 3. Sınıf muamelesi görmesi ayrıca bir sıkıntı mesela eyyübiye sınırları içerisinde hiç resmi kurumlarımız yok.

Belediyenin liyakatsız ellerde olmasının sonucunda bir tarım arazımız imara açıldı oysa eyyübiye ilçemizde tarım arazı olmayıp imara elverişli çok arazimiz var. Biz bu gidişata dur diyeceğiz inşallah

İmam Keskin Buğday Pazarı Başkanı Sayın Kemal UFLAZ'ı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret eden başkan adayı Halil YİĞİT Daha sonra Kemal UFLAZ ile birlikte buğday pazarı esnaflarını ziyaret etmeye devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269