banner268

Vildan Polat,“Cumhurbaşkanımız Erdoğan sevdasıyla destek sözü verdiler”

Zaman zaman AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, her gittiği ilçelerde de AK Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları ile birlikte 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri, ev toplantıları ve istişare toplantıları yaparak dua ve destek istediklerini belirten AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat, “Kapaklı Pasaj esnafı ziyaretimiz esnasında, alın teriyle hayat bulduğu kadim geleneklerimizi geleceğe taşıyan esnafımız ile bir araya geldik. Selamlaşarak hayırlı işler dileğini ilettiğimiz her vatandaşımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdası ile destek sözü verdiler. Genel Başkanımız olan Cumhurbaşkanımıza gösterilen sevgi bizleri duygulandırıyor ve çalışma şevkimizi daha da arttırıyor” dedi.

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Davaya geçmiş dönemlerde hizmet eden eski il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, yerel seçimler öncesinde değerlendirmelerde bulunduklarını, AK Partinin bir hizmet hareketi olduğunu belirterek, “Bu kutlu davaya hizmet eden, emek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılını Göbeklitepe Yılı ilan ettiğini hatırlatan MKYK üyesi Vildan Polat, “Komşu illerle ortak hareket etme ve sahip olduğumuz potansiyellere katma değer ekleme yollarını aramalıyız. Komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Sahin Hanım Urfa ile ilgili olumlu düşüncelerle güç birliği ve kardeşlik mesajı için teşekkür ederiz. Ortak kültür turları ile Göbeklitepe Şanlıurfa’mıza iyi bir katma değer katacaktır” diyerek Şanlıurfalı idareci ve turizmcilere daha fazla görev düştüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17