banner268

TBBM Vekil Görsün!

Özyavuz,kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda özel cep telefonu numarasını vererek 24 saat milletin emrinde olduğunu ispatladı.

Milletvekili İbrahim Özyavuz,konu ile ilgili açıklamasında1" 23 yılı aşkın bir süredir kullandığım cep telefonu numarasını hiç değiştirmedim.Makam sekretaryam,arayan her vatandaşımıza dönüş yapmaktadır.Demem o ki bu aziz millet ASİL olandır.Bizler onların VEKİLİ,onların hizmetkarıyız.Seçildiğim günden bu yana bunu ilke edinmiş bir kişi olarak "Halk'a Hizmeti Hak'ka Hizmet" olarak dördüm.Bu yolda da her zaman milletimle,seçmenlerimle,partililerimle iç içe olmaya gayret gösterdim"dedi.

Özyavuz'un bu paylaşımı sosyal medya da yankı bulurken oğlu Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un da babasının ilkeleri doğrultusunda siyaset yapması takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17