banner268

SAVAŞ "SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZ ÜMMETTİN UMUDU OLMUŞ"

Savaş "Bizler iş dünyası olarak her zaman ülkenin kalkınması için adımlar atan Sayın Cumhurbaşkanımızla bu kutlu davada omuz omuza yol yüremekten onur duyuyoruz.

Bir Urfalı iş insanı olarakta gerek bölgemizin hassayetleri, gerekse istikrar ve huzur ortamının bozulmaması için yerel seçimlerde AK Parti'nin gösterdiği başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere ilçelerdeki tüm belediye başkan adaylarımıza tam destek sözü veriyorum.

Bizler Sayın Cumhurbaskanımızın işaret ettiği yolda yürürken, önce milletin ve memleketin menfaatlerini göz önüne almaktayız" diyerek Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'ı hiç bir yerede yanlız bırakmayacağız diyerek desteğini açık bir şekilde ortaya koyan Aziz Savas'ın bu tavrı  ve tutumunun Sayın Cumhurbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdir ve övgü ile karşılandigi gozlemlendi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAziz Savaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17