banner262

Sadun Doğru’dan Başkan Alagöz’e Destek Açıklaması

CHP'de görevden alınmak istenen CHP Haliliye İlçe Başkanı Alagöz’e destekler devam ediyor. Sosyal medyadan gelen desteklerden sonra bu defa da yıllarca partide Kısas belde başkanlığı, il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Sadun Doğru, “Ben bu tür görevlerden almaya karşıyım. Bu yasal değildir. Kayyumla gelen bir yönetimin bir ilçe başkanını görevden alma yetkisi yoktur.” Dedi.

“TÜR GÖREVLERDEN ALMAYA KARŞIYIM. BU YASAL DEĞİLDİR”

“Bu adam rüşvet mi yemiş partiye bir zarar mı vermiş kötü bir şey mi yapmış niçin neden görevden alınmak isteniyor, buna anlam veremedim” diyen Sadun Doğru yaptığı açıklamada

Şu ifadelere yer verdi:

“15 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi Kısas’ın belde başkanlığı yaptım. 4 yılda il yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı yapmış biri olarak ben bu tür görevlerden alınma girişimlerine karşıyım. Bu yasal değildir” dedi.

“KAYYUMLA GELEN BİR YÖNETİM BİR İLÇE YÖNETİMİNİ GÖREVDEN ALMA YETKİSİ YOKTUR”

Doğru, “CHP Şanlıurfa İl Geçici Kurulunun görevden alma girişimi bazı insanları bu partiden uzaklaştırma çabasındalar. Ben bu görevden alma girişimlerine bir anlam veremiyorum. Böyle bir şey olmaz. İbrahim Halil Alagöz Haliliye ilçe başkanımız kendisi dört dörtlük bir insandır. Partiye yıllarca emek vermiş bir insandır. Başkanın Çalışmalarını da beğeniyorum. Takdir ediyorum. Bu kayyumun yaptığı yanlıştır. Bu yanlışın da hesabını günü gelince vereceklerdir.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17