banner268

Polat “Şanlıurfa, AK Partiden yana kararını vermiş”

31 Mart Yerel seçim çalışmalarını dur durak bilmeden Şanlıurfa genelinde sürdürdüklerini ve AK Partiye destek istediklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Şanlıurfa Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu yeni Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, Mine Ayneli ve Yönetim Kurulu üyeleri ile eğitim camiasına dair istişarede bulunduk. Başarılar diliyoruz. Kadınlarımız adına her zaman destek olacağız. Bu arada; Haliliye ilçemizde Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye başkan adayımız Metin Baydilli ile bir işyerinin açılışına katılım sağladık. Hayırlı olmasını diliyoruz. Yenişehir Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde de esnafımızı ziyaret ederek, taleplerini dinledik, AK Parti ve adaylarımız için dua ve desteklerini istedik. Her gittiğimiz yerde gördüğümüz sıcak ilgi ve teveccüh, Şanlıurfa’nın AK Partiden yana kararını verdiğini gösteriyor. Allah’ın izni, Şanlıurfalıların desteğiyle 31 Mart akşamı AK Partinin seçim zaferini hep birlikte ilan edeceğiz ve alacağımız yüksek oy ile sadece Türkiye’ye değil, dünyaya güzel bir mesaj vermiş olacağız” dedi.

Seçim çalışmalarını ev ziyaretleriyle de devam ettirdiklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Polat, “Eyyübiye Hayati Harrani Mahallesinde, Fatma Dağ’ın hazırladığı ev toplantısına katılarak, yapacağımız hizmetleri anlattık. Evde toplanan insanlarımızın sıkıntılarını dinledik. Ayrıca; Eyyübiye Akil Gençlerin hazırladığı kadın toplantımıza katılıp, dertlerini dinleyip istişare ettik. Elimizden geldiğince sıkıntıların giderilmesine çalışacağız. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle göreve geldiğimizde hiçbir sorun kalmayıncaya kadar çok çalışacağız” diye konuştu.

larını söyleyen Eyyübiye İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldıkMKYK üyesi Vildan Polat, “Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimizle Hayatî Harrani Nebi Mahallesinde ev ziyaretlerimize devam edip, kadınlarımızdan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için dua ve destek istedik” diyerek son ana kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269