banner268

Polat “Gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz”

Seçim çalışmalarımız kapsamında AK Parti Karaköprü Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Metin Baydilli’ye ve AK Partiye destek istediklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Karaköprü esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Başkan adayımıza destek istedik. Haliliye ilçemizde Bahçelievler esnafımızı ziyaret ederek Başkan adayımız Mehmet Canpolat’a destek istedik. Diğer ilçelerimizi de zaman zaman gezerek Başkan adaylarımız için destek istiyoruz ve 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye oy vermelerini istiyoruz. AK Partinin AK Kadroları olarak halkımızla bir araya gelmeye, gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Her gittikleri yerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için de dua ve destek istediklerini belirten AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, “Rabbim tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar nasip etsin. Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin ve Şanlıurfa’mızın huzur ve refahı için mutlaka AK Partiyi desteklemeliyiz. AK Belediyecilikle illerimiz kalkınıyor, gelişiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştireceğiz. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getireceğiz. Toplu taşıma projelerini hızlandırıp yaygınlaştırarak, şehirlerde yaşayan insanlarımızı trafikte boğulmaktan kurtaracağız” dedi.

Son günlerde her haliyle örnek bir insan olduğu hemen herkes tarafından kabul edilen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın Siverek’te Seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmadan bir bölümünün adeta cımbızlanarak çarpıtılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Şanlıurfalı MKYK Üyesi Vildan Polat, “Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. Değerli Vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar şehrimiz için bir değerdir. Kelimeleri farklı mecralara çekip yıpratma politikası ancak aklı eksiklerin, ülkemizde kaos oluşmasını isteyenlerin, Sayın Vekilimizi yakından tanımayanların yapabileceği basit bir iftiradır. Halkımız cevabı 31 Mart günü sandıklarda verecektir inşallah” diyerek, AK Vekil Gülpınar’ın hiç kimsenin yıpratamayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269