banner268

Özyavuz,"MHP'nin Baraj Sorunu Olmadığını Gösterdik"

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz ilçelere teşekkür gezileri kapsamında bugün Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerini ziyaret etti.

Özyavuz yaptığı açıklamada; Teşekkür etmek ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek için ilçelerimizi geziyoruz bugünde Ceylanpınar ve Viranşehir’deyiz. İki aylık seçim çalışmaları sonucunda 24 haziran seçimlerini atlattık. Öncelik hedefimiz olan cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda farklı bir oy oranı ile tekrar seçmeyi başardık. Bu vesile ile Türkiye’nin önü artık açıldı. İkinci bir husus 24 Haziran seçimleri öncesi televizyon ekranlarında sürekli gördüğümüz kendisine aydın insan diye isimlendiren sahışların MHP’nin oy oranının Türkiye’de yüzde beşlerde olduğunu iddia edip MHP’ye karşı kara propaganda yürütmelerine rağmen MHP’nin Türkiye geneli aldığı oy oranı ile tek başına tüm engellere rağmen baraj sorunu olmadığını kamuoyuna göstermiş olmasıdır.

MHP 19 yıl aradan sonra Şanlıurfa’da yüksek bir oy oranı ile milletvekili çıkardı, bu hususta Ceylanpınar ve Viranşehir’inde desteği büyüktür. Bizi sevindiren husus Viranşehir ve Ceylanpınar’ın sayı olarak çok olmasa da her mahallesinden bize oy gelmesidir buda MHP’nin artık her yerde olduğunun göstergesidir. MHP Şanlıurfa’da Türkiye ortalamasının üstüne çıkmıştır. Türkiye genelinde Harran ilçemiz cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu vererek Türkiye birincisi olmuştur.MHP’ de Harran’da aldığı yüzde 50.9 oy oranı ile bu başarıya büyük katkı sağlamıştır.

Bundan sonraki süreçte daha önce size söz verdiğimiz gibi Urfa’nın tüm sorunlarını çözmek için tüm kadrolarımızla seferber olacağız. Meclis açılır açılmaz elektrik sorununu çözmek için meclise önerge vereceğiz. Ve sürekli ilçelerimizi ziyaret ederek sizlerin arasında olacağız; dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269