banner268

Özyavuz,‘’Cumhur ittifakı zarar görürse milletimiz kaybeder’

Vatandaşlarla sohbet edip orucunu iftar çadırında açan Özyavuz iftar sonrası Türk Kamusen il temsilcisi ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içip gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İbrahim Özyavuz cumhur ittifakını, gerekliliğini MHP’nin seçim beyannamesini ve önümüzdeki 24 haziran seçimleri ile ilgili Türk Kamusen yönetimine değerlendirmelerde bulundu. Özyavuz yaptığı açıklamada:

"Bugün vatandaşlarımız ve Türk Kamusen il temsilcisi sayın Hikmet Karakuş ve yönetim kurulu üyeleriyle iftar sofrasında bir araya geldik. Önümüzde çok önemli kritik bir seçim var MHP olarak ilk önceliğimiz cumhur başkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçmek. İkinci önceliğimiz MHP’nin parlamentoda milletvekili sayısını arttırmak. Cumhur ittifakı Türkiye Cumhuriyetinin bekası açısından çok önemli MHP ve AKP’nin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden kaçınması lazım. Biliyorsunuz sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz günlerde bu konuya değinerek ‘’Cumhur ittifakı zarar görürse milletimiz kaybeder’’ diyerek bu konunun önemine değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17