banner268

Özyavuz'dan Teşekkür Ziyareti

İbrahim Özyavuz çıktığı teşekkür turunda esnaf tarafından sıcak ve ilgiyle karşılandı. Esnaf ve vatandaşlarında sorunlarını dinleyen Özyavuz bazı vatandaşların istek ve sorunları dinledikten sonra yerinde yardımcı olup sorunlarını çözdü.

Özyavuz yaptığı açıklamada; 24 Haziran öncesi destek amaçlı esnaf ziyaretleri yaptığımız gibi şu anda da teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Biz daha önce söz verdiğimiz gibi Ankara’yı mesken tutmayacağız meclisin çalışmadığı günlerde Urfa’da halkımızla esnafımızla iç içe olacağız. Bugün esnaf tarafından sıcak ve ilgi ile karşılandık buda bizi mutlu etti. Hem esnafın hem vatandaşlarımızın sıkıntılarını dertlerini dinlemiş olduk. Elimizden geldiği kadar bazı sorunlara hemen müdahale edip gerekli işlemlerin başlatılması için talimat verdik. Ben tekrar Urfalılara ve esnafımıza destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.; Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17