banner268

Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Eş Genel Başkanlara göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür eden CHP Genel Başkanı Özel, şunları söyledi:

“Daha önce mecliste görev yaptığım her aşamada da şunu vurgulamıştım; siyasi partilerin arasında ki diyalog hem o ülkenin demokrasisi açısından hem o parlamentonun üretkenliği açısından hem de o ülkedeki toplumsal barış açısından en önemli temel taşlarından bir tanesidir. Kurultayımızı yaptıktan sonra eş genel başkanlar arayarak kutlamışlardı. Takvime baktığımda onlardan hemen bizden önce kurultay yapmışlardı. Bizim o kurultay yoğunluğu içerisinde partimizden bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleşmemişti. Ben bugün heyetimizle birlikte o ziyareti gerçekleştirdim. Bir araya gelmişken yapmamız gereken bir şeyi yaptık. Türkiye'yi, dünyayı ve önümüzdeki süreci gerçekleştirdik.

Çok verimli, çok yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiğimizi ifade etmek isterim. Bundan sonraki süreçlerde de diyaloğumuz sürecek. Bu diyaloğun Türkiye demokrasisine çok önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
özgür özelDemChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17