banner268

Özcan “Urfa’mızın her yerinde zafere inşallah ulaşacağız”

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Haliliye ilçemize bağlı Düzenli Köyümüzde Kırboğa Ailesi ve hemşehrilerimizle bir araya gelip, destek ve dualarını aldık. Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet sevdasıyla durmayacağız, milletimize illet ve zillet ittifakının hain planlarını anlatmaya devam edeceğiz. Yine Haliliye ilçemize bağlı Havşanlı Köyümüzde meydan mitingimizde aziz vatandaşlarımızla buluştuk. İnşallah 31 Mart’ta Havşanlı’dan Haliliye’ye, Haliliye’den Urfa’ya, Urfa’dan Türkiye’ye, Türkiye’den de Dünyaya güçlü bir mesaj vereceğiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın düşmesini bekleyenlere en büyük cevabı sandıkta vereceğiz. Şer odaklar 31 Mart’ta milletin tokadını yiyecektir. Haliliye Bakımlı Köyümüzde Kanaat Önderimiz İsmail İlhan ve hemşehrilerimizle buluştuk. Destek aziz Urfa’mızdan gayret bizlerden inşallah. Türkiye’miz 31 Mart’ta milletimizin güçlü desteği ile diz çökmeyecek ve yoluna güçlenerek devam edecektir” dedi.

Haliliye ilçesi kırsalında ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten AK Vekil Özcan, “Çamlıdere Köyümüzde Kanaat Önderimiz Yusuf Çiçek, Muhtarımız Yasin Çiçek ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek; destek ve dualarını aldık. Bizimkisi memleket meselesi, bizimkisi milletimizle aşkınan gönül köprüsü kurma meselesi. İnşallah 31 Mart’ta Urfa’mızda aziz hemşehrilerimizin ferasetiyle zafere ulaşacağız ve şer odakların umudunu milletimizle kıracağız. Bakımlı Köyümüzde de 2. durağımız Bozkurt Ailemiz ve hemşehrilerimiz oldu. Destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Vatan, Millet, Bayrak, Devlet ve Urfa aşkıyla durmadan, duraksamadan yolumuza devam ediyoruz. 31 Mart’ta Urfa’mızın her yerinde zafere inşallah ulaşacağız. Balkatan Köyümüzde de Kanaat Önderimiz İsmail Kırmızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek; destek ve dualarını aldık. Tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi deyip, durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Seçim ziyaretlerine Eyyübiye ilçesinde devam ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Halil Özcan, “Selman köyümüzde Demir ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederiz. Keçikıran Köyümüzde de Çiftçi ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederiz. Yardımcı Köyümüzde ise Ataş ailemize taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederim” diyerek acılarını paylaştıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269