banner268

Özcan  “Seçimin galibi AK Parti olacak”

Özcan ilk olarak Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş’un Seçim Bürosunu ziyaret etti. AK aday Mehmet kuş ve Seçim Bürosundaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Vekil Özcan, 31 Mart seçimlerinin galibinin AK Parti olacağını söyledi.

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da AK Parti Belediye Başkan adaylarına destek maksadıyla, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, Kanaat Önderlerini ziyaret etti. AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Kanaat Önderlerinden Şeyh Abdülselam Gazneviyi ve Mehmet Çoban’ı ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, Karaköprü İlçe eski Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Bekir Sıtkı Akyol’u ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunduklarını ve 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiklerini belirtti.

AK Vekil Özcan, davaya inanmış olmaları nedeniyle halen AK Parti saflarında olduklarını ve Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacaklarını duymasını kendisini sevindirdiğini belirterek, 31 Mart Yerel seçimlerinde çevrelerinden ve dostlarından AK Partiye dua edip, destek olmalarını istedi.

Galericiler Sitesi esnafından Abdulhakim Yılmaz’ı ziyaret ettiklerini belirten AK Vekil Özcan, 31 Mart yerel seçimlerinde çevrelerinden ve tanıdıklarından AK Parti için dua ve destek istediklerini söyledi.

Milletvekili Özcan, ardından Dügerli Aşireti Kanaat Önderlerinden Ateş ailesinin düzenlediği Ayşeoğlu ve Ayaz Ailelerinin barış programına katıldı.

Hayırlı bir barışı gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini belirten Vekil Özcan, husumetli ailelerin barışmasına vesile olanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Ayşeoğlu ve Ayaz aileleri fertleri, birbirleriyle tokalaşıp kucaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17