banner268

Özcan Kanaat Önderleriyle

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde Kanaat Önderlerini ziyaret ederek dua ve destek isteyen TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Özcan, “Eyyübiye ilçemize bağlı Karahisar Köyümüzde Ben-i Yusuf Aşireti Kanaat Önderlerinden Hacı Şavak Sel ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek, destek ve dualarını aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Eyyübiye ilçemize bağlı Yağmurlu Köyümüzde hemşehrilerimizi ziyaret ederek, destek ve dualarını aldık. Bugün yine Şanlı şehrimizin güzel insanlarıyla gönül birlikteliği yaparak, gönül belediyeciliğini konuştuk. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle, 31 Mart’ta hemşehrilerimizin güçlü desteği ile zafere ulaşacağız. Haliliye ilçemize bağlı Sarp deresi Köyümüzde Eneami Aşireti Kanaat Önderlerinden Şeyh Halil El Ardavi ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek, destek ve dualarını aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

TBMM Meclis eski Başkanı İsmail Kahraman Şanlıurfa’da

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Birlik Vakfı toplantılarına katılmak maksadıyla şanlı şehrimiz Urfa’mıza gelen TBMM Meclis eski Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’ı GAP Hava Limanında karşıladık. Peygamberler şehri Urfa’mıza hoş geldiniz diyoruz. TBMM Meclis eski Başkanımız İsmail Kahraman ile birlikte Şanlıurfa Valiliğimizi ziyaret ettik. Medeniyetler kenti, Peygamberler Diyarı Urfa’mız ile ilgili çalışmalar ve projeler hakkında Valimiz Abdullah Erin’den brifing aldık” diyerek bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da konuklarını en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

TBMM Meclis eski Başkanı İsmail Kahraman’ı GAP Hava Limanında TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Birlik Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanı Av. İ.Halil Kızılelma, BİK Şanlıurfa Şube Başkanı Şaban Kalafat tarafından karşılandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17