banner268

Moğal, asaleten atandı

Vekâleten yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim sırasında da üzerime düşeni yapıyordum. Bu andan itibaren çok daha fazla çalışarak Parti büyüklerimize layık olmaya çalışacağım. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalmadık kapı bırakmayacağız.

Hele bu seçim döneminde Belediye Başkan adayımızla hiç durmadan çalışıyoruz, çalışacağız. Kısaca Hem yerelde hem genelde bayrağı daha ileri taşımak boynumuzun borcudur” dedi.

Ülkenin çok büyük badireler atlattığını hatırlatan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “Bu millet çok necip bir millet ki, oynanan oyunları hep boşa çıkarmıştır. Bölgemizde de bizleri ayrıştırmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğimiz gibi ayrım yapmadan da hizmet edeceğiz. Bu emaneti alarak daha yükseklere çıkarmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17