banner268

Mirkelam,"Amaç Bir,Gaye Bir,Dava Bir"

AK Parti Şanlıurfa Birecik İlçe Başkanı Mahmut Mirkelam,AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün bu davaya büyük emek vermiş bir şahsiyet olduğunu özellikle il başkanlığı döneminde yapıcı,birleştirici yapısıyla kendini ispatlamış olduğunu belirtti.  

Mirkelam,"Sayın Cumhurbaşkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermesi tüm AK Partilileri ve Şanlıurfalıları memnun etmiştir.Hepimizin amacı bir,davası bir,gayesi birdir.Bu ülkede barış içersinde yaşamak ve bu aziz milete hizmetkar olmaktır" dedi.

 Baskan Mirkelam Cumartesi günü tüm AK Partilileri ve Şanlıurfalıları Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü AK Parti'nin ve Şanlıurfa'nın şanına yaraşır şekilde karşılayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269