banner268

Mirkelam Saha'ya İndi.

24 Haziran erken genel seçimlerinde AK Parti'den aday adaylığına müracaat eden Birecik'in sevilen ve sayılan iş adamı Mahmut Mirkelam'ın listede yer almaması Şanlıurfa ve Birecik'te şok etkisi yaratmıştı.

Buna rağmen bu akşam Birecik AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Mahmut Mirkelam'ı partililer "Mirkelam nerede biz oradayız" sloganları ile karşıladı.

Mirkelam ,www.urfagap.comYön.Kurulu Başkanı Fuat Erbülbül'e yaptığı açıklamada,"Ben ve ailem hiç bir zaman makam ve koltuk hırsında hareket etmedik.Bizim için aslolan Birecik'imizin başta huzur ve refahı sonra da partimizin başarılı olması için mücadele etmektir.Onun için dir ki bu gün burada partililerimizle kucaklaşmak ve 24 Haziran seçimlerinde listedeymiş gibi çalışmak mesajını vermektir. AK Parti başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere dava partisidir.Ben ve ailemde bu davaya ve Cumhurbaşkanımıza bağlı olarak bu partinin başarısı için ter dökeceğiz.Kişisel hesapları 24 Haziran akşamına kadar herkes bir kenara koyarak çalışmalıdır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17